Technisch project inkoper/begeleiding

Wil je een vitale rol spelen in spannende maritieme projecten? De ideale kandidaat is een detailgerichte teamspeler die alle middelen en coördinatie vanuit technisch oogpunt afhandelt. U moet doelen stellen en bereiken, zowel de topkwaliteit als de controle van het project waarborgen, de interactie tussen klant en leverancier afhandelen en optreden als subjectexpert. Je weet van aanpakken, stelt proactief vragen en is stressbestendig.

Over ons:

Wij zijn gespecialiseerd in superjachttoepassingen en specials voor binnenvaart en offshore. Poseidon streeft ernaar om zeer technische producten te produceren en te leveren aan de maritieme industrie. Voor de commerciële ambachten hebben wij een productlijn gestandaardiseerd met een hoog professioneel niveau.

De meeste onderdelen en producten worden in eigen huis ontworpen en gebouwd. Ze worden geleverd met goedkeuring van de bekende classificatiebureaus en voldoen aan de hoogste eisen. De schepen uitgerust met Poseidon voortstuwings- en stuursystemen zijn voornamelijk te vinden in de range van 50 tot 450 ft superjachten en werkboten.

Verantwoordelijkheden

Je hebt de volledige technische verantwoordelijkheid over de levenscyclus van een project en het inkopen van producten. Vanaf de overdracht door engineering pak jij het op tot het product is ontwikkeld. Je verwerkt de artikelen van het ontworpen product in ons bedrijfssoftware en zorgt dat dit word opgepakt bij ons in de machine fabriek en in het magazijn. Je stuurt aan waar dit nodig is om levertijden te realiseren. Alles wat niet binnenshuis kan worden gemaakt of op voorraad is, besteed je uit of bestel je bij leveranciers.

Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van het magazijn. Daarnaast ben je buiten de projecten om aanspreekpunt voor service klussen en begeleid je onze service monteurs.

Kwalificaties

  • Minimaal MBO werk en denkniveau
  • Uitstekende leiderschaps- en communicatieve vaardigheden
  • Kennis van de eisen van classificatie-instanties
  • Vloeiend in Microsoft Office-suite (Outlook, Excel, Word, PowerPoint, enz.)
  • Ervaring met Multivers UNIT4 heeft een pre
  • In het bezit van een rijbewijs B

Are you available right away?
YesNo, i'm available in one monthNo, i'm available in two months